Tenderizér na křehčení masa

  •  
0%
Obj. kód: 6788 Záruka: 24 měsíců
Doprava: Ceník dopravného
Dostupnost: Skladem - Ihned expedujeme
Vaše cena:
155,00
Objednat:
ks  

Co je to tenderizér?
Tenderizéry jsou ruční strojky na změkčení masa, které narušují a prořezávají strukturu masových vláken. Pokud tenderizér použijeme, zachováme maso křehké a udržíme v něm veškerou šťávu. S masem se pak i lépe pracuje. Díky použití tenderizéru zkrátíme dobu přípravy (mnohdy i o polovinu), což přispívá k úspoře časové i energetické.

Tenderizér versus palička na maso
Palička na maso sice způsobí rozdrcení struktury masa, ale také vytečení šťávy, které je nežádoucí. Při nabodnutí masa tenderizérem se tomuto nežádoucímu efektu vyhneme. Pokud maso naklepeme paličkou, musíme jej na okrajích nařezat, aby se při pečení nezkroutilo. U masa nabodaného tenderizérem není žádné nařezávání třeba, maso se na pánvi nekroutí, nevysychá a naopak se peče a smaží rovnoměrně a rychleji.

QR Code

Nabídka obchodu
 
 

 

 

 

 

Newsletter
Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu na email?:

Sledování zásilek
Zadejte číslo balíku:

X
Soubory cookies
Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s použitím těchto souborů.
OK Více informací